100% i går

100% i går
0

betners-spelblogg_bg

Gårdagen

Båda häst-rekarna satt i går och pokern gick också fint så allt känns stabilt och fint efter dag ett och bankrullen fick sig en rejäl skjuts uppåt efter cashar i flera turrar. Vidhåller att bounty-turneringar är det bästa just nu om du vill bygga rulle eftersom man får ut deg utan att komma till finalbord så att säga. Sedan tror jag det är smart att bli bättre på att se sina styrkor och svagheter. Jag ska inte nämna några namn, men anledningen till att Cosmopols turneringar i Stockholm är utan antar till väldigt stor del är förmodligen att det finns ett par regs där som är bättre på att spela utan. Och det är ju inget fel med det. Kan man inte få sitt casino att ändra struktur så kan man i alla fall välja rätt på nätet.

Om du vet med dig att du inte kan ha tålamod och spara marker så spela turneringar med brantare struktur. Då kommer din slaskighet i alla fall straffa sig mindre. Och tvärtom. Är du dålig på att öppna upp spelet så ska du inte spela turneringar med snabb struktur och höga antar. Om du inte tänker skärpa dig och lära dig hur man gör, då går det ju bra. Över lag så är folk rätt dåliga på att spela rätt efter strukturen och just nu tror jag att det, förutom i bounty där folk spelar som yra höns, finns mest pengar i partys satelliter. Allra helst i livedollarsattarna där du får pengar som du kan köpa in dig i olika live-events i pris. Rekommenderas STARKT. Med följande lilla brasklapp: Ska du inte spela något live-event och inte har rulle att grinda ihop till ett säte så är det ganska meningslöst. Du kommer också att låsa pengarna tills det är dags att åka iväg så du måste ha “råd” med det också. Men har du det så är värdet grymt bra. Väldigt ofta övervärde i dem och folk spelar riktigt dåligt. Kommer diskutera ett par händer från dem senare i bloggen.

Kvällens spel

Oklart om jag hinner spela någon poker men det blir i så fall några livedollar-sattar på party och kanske 16.50$ bounty builder på stars. Lär väl spela 22$ monday 6 max på stars också och kanske någon låg bounty på party. Ska försöka scouta fram bra turrar med låga inköp och meddela några timmar innan i fortsättningen men har inte hunnit idag.

Sportspelen i går satt alltså fint med två plats-spel på hästar som satt. I kväll lirar jag Arsenal rak till 1.62 för 5 enheter och 3-0 resultat 1 enhet eftersom det gick så fint i går. Man måste ju lira rushen som Bengan hade sagt.

Rullen

Sportsbettingen i går gick plus 17.5 units och pokern gick som sagt finemang med cashar i Stugans homegame och nästan 200 dollar upp på ett bounty builder event för 11 dollar så från starten på 1000 dollar finns det nu 1336,06 dollar vilket vi såklart rundar upp till 1337.

4 Likes