CC Final Storvreta - Classic

CC Final Storvreta - Classic
0

19:00 Storvreta IBK – Classic

Classic @2.20 1.5u Nordicbet | Över 9.5 mål i matchen @1.90 1.5u Coolbet

Vi är nu framme i final av Champions Cup och som ofta är det Sverige mot Finland som ställs emot varandra i ännu en internationell final. Jag tycker att Svenskarna är alldeles förstora favoriter och när vi summerar matchen så har Classic tagit hem klubbens första CC guld.

Classic har ett tiotal landslagsspelare som var med och tog VM guld för ett par veckor sedan och nu ställs dem Storvreta som även dem har en hel del spelare som var med och förlorade finalen i Tjeckien. Classic har kört över allting senaste åren borta i Finland och detta guld är det enda som spelarna faktiskt saknar. Laget hade en väldigt enkel semifinal och det kändes som att man gick och väntade på finalen.

Storvreta har tillsammans med Falun dominerat den svenska ligan ett par år och trots att båda dessa lag hade en trevande start på säsongen så har man steppat upp och ser riktigt farliga ut. Laget har rustat upp truppen och trots att det finns el del frågetecken i truppen kring skador och sjukdomar så ska det inte gå någon nöd i Strovreta lägret, man sitter ändå på 4 femmor som går in i dem flesta andra lag i SSL på två femmor.

Storvreta blandar och ger i sitt spel och när man möter ett gäng världsmästare som ser sin chans att knäppa Sverige på näsen inom loppet av en månad så får man se upp.

Classic går under namnet ”Finlands landslag” då laget som sagt är totalt överlägsna borta i salibandyliiga och besitter man på stjärnspelarna som salin, Salo och savonen så ska man också leverera.

Finska stjärnor är bäst när det gäller medans Nilsberth, Pettersson, Sjögren och Sundstedt från Sverige viker ner sig? Denna match kan bli hur jävla bra som helst men när vi summerar så har det nog blivit en hel del mål och Finland är inte bara bäst i världen på landslagsnivå, utan nu även på klubblagsnivå också.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

3 gillningar