Champions 2 oktober

Bengans_bomb

Hoffenheim - Man City

Över 3,5@ 1,95

Här tror jag på mycket mål. Hoffenheim snittar 3,3 mål per match hittills i ligan och har nu stora backproblem. De imponerade mot shaktar, framför allt offensivt och det finns goda chanser att de gör mål själva i denna matchen. Däremot borde City kunna trycka in ett gäng så överspelet lockar!

AEK - Benfica

Benfica @ 2,2

Efter att ha sett kvalet och första rundan så tror jag att klass-skillnaden är tydlig här. Benfica mötte PAOK (som är bättre än AEK) i kvalet och vann 4-1 borta. De är obesegrade i ligan och förutom plumpen hemma mot ett starkt Bayern (där ändå oddsen gick ner på Benfica mkt) så har de börjat säsongen bra. Mot Ajax var grekerna totalt utspelade och det skulle inte förvåna mig om de är chanslösa även här. Hursomhelst är oddset för högt för att inte spelas.

Lyon - Shaktar

Lyon @ 1,85

Detta känns som ett spännande spel även om oddset möjligvis är lite pressat. Ett mindre spel nu och refill om vi får högre under dagen. Lyon imponerar. Var organiserat och starkt på kontringar mot City och verkar vara en utmanare till att gå en bit i CL i år. Shaktar däremot gjorde alla besvikna i första omgången. Ett lag som oftast har presterat bra var helt utspelade i perioder mot Hoffenheim på hemmaplan. Till slut fick de med sig ett X men det var mer tur än skicklighet. Trots det ska man inte dra alltför stora växlar av en match, så avvaktar odds för att spela större.

Lira gärna på Toto2, bästa återbetalningen på champions och du stöder stugan om du signar upp. Plus magiska mössan såklart. https://thegamblingcabin.se/t/toto2-trav-odds-casino-online/50

1 gillning