Cr4zy - DreamEaters

Cr4zy - DreamEaters
0

Typ av spel: Cr4zy -1.5 (vs DreamEaters)
Odds: 1.75
Spelbolag: Betway
Spelstopp/Speltid: 18.30

Cr4zy - DreamEaters

Dessa lag har just nu 2 vinster och 1 förlust var vilket gör att man vid en vinst i denna match kommer att kvalificera sig för “New Legend stage” medan förloraren får en ny chans under morgondagen och kvalets sista dag.

Crazy stod för en otrolig choke under gårdagen då man tappade 1-0 (15-10 map 2) ledning till förlust och nu istället måste fortsätta spela i kvalet.

Laget är up and comming lag och som förtjänar framgången man skapat senaste tiden och det är ingen slump att man med stor sannolikhet kommer att kvalficiera sig till huvuddelen av Majorn, troligtvis gör man det redan idag. Det finns en oerhörd talang i laget och ni som bara följer dem största turneringar i CSGO ska inte bli förvånade ifall detta lag dyker upp mer och mer

På andra sidan av servern kommer ryssarna i DreamEaters att stå redo och vi ska inte sticka under stolen med att laget gjorde det bra hittills. Man har slagit både NRG (19-17) och Vitality (16-14) vilket ingen kunnat förutspå.

Lagets resultat denna tunering är ingenting man ska ta ifrån dem eftersom att laget är 1 vinst ifrån att kvala vidare men samtidigt så ska vi inte glömma bort att laget har en ganska dålig mappool och har noll erfarenhet ifrån dessa situationer, det gäller att speed4k fortsätter att träffa sin AWP skott och att laget kan hålla lugnet.

Förutom att Cr4zy som individuella spelare och lag är längre fram än vad DreamEaters är sp finns det en annan stor fördel här, laget har Overpass som permbann och det är ryssarnas mest spelade karta. Detta kommer göra att det största hotet för att DreamEaters ska ta en map försvinner och öppnar upp det ännu mer för att Cr4zy ska ta sig vidare från denna match med en 2-0 vinst.

Jag tycker att Cr4zy har mer att ge och det syns att laget är redo att få mäta sig med dem bästa, Mitt spel i denna match blir således Cr4zy -1.5