Dagens SHL 10/1 och tankar om långtidsspelen so far

SHL%20med%20Bobby5K

Innan säsongen skrev jag en längre text om tre stycken långtidsspel, har ni inte läst dem och för att veta vad jag pratar om hittar ni dem nedanför (vill ni bara ha dagens rek hittar ni den längst ner).

https://thegamblingcabin.se/t/shl-18-19-langtidsspel/1660

Jakob Josefsson att vinna interna poängligan i Djurgården 7,00.

Det var bettet som kändes bäst inför säsongen och även ett par månader in på säsongen då Josefsson och hela Dif började urstarkt. Jakob ledde hela SHL:s poängliga dock med sin namne och kedjekamrat Jakob Lilja tätt efter. Sen var oturen framme i en match mot frölunda. En märklig situation där Josefsson ramlar och sätter sig på Joel Lundqvist skridsko, den tar så illa att urinrörer skadas och han blir borta från spel under en längre tid. Jakob Josefsson är nu tillbaka men varken han eller Djurgården är i samma form som när han skadades sig. I skrivande stund är både Lilja och Brodin före i poängligan, sex respektive en poäng. Så hur ser möjligheterna ut för att bettat ska sitta? 22 matcher kvar och de spelar i samma kedja, så när Josefsson gör poäng så är ofta Lilja med på ett hörn också. Det man kan hoppas på att Djurgården vill testa något nytt nu när det gått dåligt ett tag, men med tanke på hur bra kemin var i början av säsongen ser det tveksamt ut.

Broc Little att vinna SHL:s skytteliga 15,00

Detta bet ser också tungt ut, även här så har oturen med skador varit framme. Broc har bara spelat hälften av den 30 matcherna LHC spelat. På sina 15 matcher har han dock gjort åtta kassar, vilket ger ett snitt på över 0,5 mål per match. Denna siffra är han överlägsen med bland de som spelat ett betydande antal matcher. Så med 22 matcher kvar och fem mål efter Wedin och Kjellman som leder skytteligan får vi hoppas på en riktig rush för Little

Rögle att gå till kvartsfinal/placera sig bättre än Malmö.

Rögle började säsongen katastrofalt och Malmö överprestera, kändes nästan som bettet var kört efter tio omgångar. Saker och ting ändrade sig som tur var, i en extremt jämn tabell ligger Rögle på tiondeplats med 45 poäng och Malmö på sjätte med 49 poäng. Ikväll möts lagen och vi hoppas på en vinst för bandyklubben och avståndet är bara en pinne. Spelet att Rögle ska spela kvartsfinal till fem gånger pengarna känns väldigt levande då tabellen är så jämn så finns alla chanser att komma topp sex för en direktplats eller hamna sjunde till tionde och ta sig vidare via play-in. Att de ska slå Malmö känns inte alls omöjligt heller, Rögle har ett bättre lag än Malmö tycker jag och tagit mer poäng senare delen av säsongen vilket visar på en starkare trend.

Dagens SHL-rek

Så till dagens matcher, full omgång. Bästa spelet för dagen som jag fastnat för är i matchen Linköping - Mora. LHC är ruggigt starka just nu med fyra raka vinster och en Broc Little i kanonform, han har hängt fem mål senaste tre matcherna. Backsidan dras fortfarande med skadebekymmer och det får fyllas ut med juniorbacken Simon Lundmark. Mora kommer stärkta av 5-3 vinsten senast mot Djurgården, där Rowe stod för ett hattrick. Ett av lagens tidigare möten i år slutade 7-4 och jag tror på en liknande tillställning ikväll, full fart framåt mindre koll bakåt. Så det jag spelar är över 4.5 till 1.75 på Svenska Spel.

Spela på :svenskaspel: Svenska spel med vår länk och hjälp till att bidra med tävlingar och annat godis vi kör i stugan


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Spelar du för mycket, ring stödlinjen på 020-819100

Är man lite modigare och vill jaga efter ett högre odds så finns över 5 på Bethard till 2.07.

Har du inte konto signa upp via stugan!

https://thegamblingcabin.se/t/bethard-winners-dare-more/70

2 gillningar