ECS Season 5 dag 2

ECS CSGO

G2 - Luminosity

G2 @1.51 Pinnacle | G2 -1.5 @2.25 bet365

Ett nytt franskt lag möter ett gäng ifrån Brasilien och jag tycker att Europeerna ska vara större favoriter än vad man är.

G2 är ett lag som precis gjort en del förändringar i sin lineup och har bara haft ca 10 dagar på sig att få ihop denna femma. Självklart är laget långt ifrån där man önskar ett lag man väljer att investera sina pengar men jag tycker ändå att laget som sagt ska vara lite större favoriter än vad man är.

Först så besitter man en enorm individuell kapacitet i sina spelare och det är något man kan luta sig tillbaka på nu eftersom att lagspelet inte finns där till 100%. För det andra så har alla dessa spelare varit med ett bra tag och besitter väldigt mycket erfarenhet. Så även fast man haft lite tid att få ihop laget och att man blev överkörda under första dagen av turneringen så kan man reflektera över hur det gick och sedan komma fram med bra lösningar hur man ska gå vidare under dag 2.

Luminosity är ett lag som just nu är helt under isen och sitter på FEM raka förluster. Fyra av matcherna är ifrån förra helgen då man spelade Dreamhack Austin där man mötte lag som är i ungefär samma tier som sig själva. Nu har man alltså rest ifrån Austin till London och åkte på en 16-1 förlust i öppningsmatchen utav ECS.

Man har alltså rest en bra bit för att ta sig till ECS finalerna och ärligt talat så har denna femma ingenting här och göra. Nu ska man försöka ladda om ifrån en utklassning av FaZe samt sin dåliga form och ta sig an en ny lineup i G2s fana och det ska väl bara kunna sluta på ett vis?

Tycker att G2 har allt att spela för och bevisa både för sig själva, sin organisation och hela communityn att oavsett hur lite man hunnit spela ihop sig så kommer man bli ett hot och utmana det absolut bästa lagen i världen igen. Bet365 ligger mer rätt med 1.40 på rak vinst här och det är absolut ingen omöjlighet att man tar denna match med 2-0.

Fnatic - Cloud 9

Kommer även att lira Fnatic att vinna över Cloud 9 @1.657 hos Pinnacle!

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något!

3 gillningar

Favvograbbarna i Fnatic gör jobbet!

JOBBA G2

Fnatic 2-1 :blush:
G2 2-0 :blush:

3/3 spel in och fin lördag med andra ord! -> Nu jobbar vi in FaZe mot G2 för att långtidsspelet ska fortsätta leva!

2 gillningar