EFT innebandy

EFT innebandy
0

EFT HERR

Sverige – Finland (Spelstopp 12:00)

*Sverige u6.5 mål @1.69

Världens två bästa länder igenom tiderna ska åter mötas och jag tror att precis som vanligt kommer det bli tajt, grinig och jag hoppas att vi får en sevärd match.

Kollar vi på statistiken lagen emellan och deras senaste matcher så borde man spela övern, Finland släppte hela 10 mål igår mot Schweiz och Sverige har historisksätt mot Finland varit målglada. Trots detta väljer jag att kliva på Underspelet först och främst så tror jag att Finland haft ett långt samtal angående matchen igår och att nu möter man Sverige och att slå Sverige är det bästa dem vet.

Säsongen är precis över och det finns en hel del småskador i den Svenska truppen samt att man fått in en hel del nya moment i sitt spel som man försöker att sätta denna helg så bra som möjligt inför stundande VM i vinter. Det känns inte som att vi kommer att få se samma fart och “juniorspel” som i Schweiz – Tjeckien och jag tycker att linan ligger någon boll för högt för att kika mot överspelet.

Czech Republic – Switzerland (Spelstopp 15:00)

Switzerland *@1.83
Switzerland *ö5.5 mål @2.02

Schweiz inledde igår tuneringen med en 10-6 vinst över Finland och man inponerade stort med framförallt sin offensiv. Om man sätter igång samma fart ifrån start idag mot Tjeckien så tror jag att detta blir en väldigt trevlig match för ostälskarna då Tjeckien enligt mig tyvärr saknar det där lilla extra just nu för att kunna utmana något av dem andra tre lagen som är på plats. Tjeckien förlorade med 5-3 igår mot Sverige och jag tycker verkligen inte att man på något sätt imponerar.

Jag tror stenhårt på att Schweiz kliver ut idag och att Schweizarna kan bjuda oss på en del mål. Lagen har möts 8 gånger sedan 2015 och man har både vunnit & spräckt denna lina i 7/8 matcher.

EFT DAM

Switzerland – Sweden (spelstopp 14:30)

Sverige ö6.5 mål @1.62 1.5u

Sveriges damer är totalt överlägsna med ett hot av Finland, det finns inte så mycket annat motstånd för Sverige och att man ska lösa minst 7 bollar mot detta Schweiz som förlorade med 5-1 mot Finland igår och det är ett resultat i underkant enligt mig. Sverige däremot släppte bromsen rejält och körde över Tjeckien med 10-2 och det fanns chanser till att ytterligare peta in ett par bollar.

Det ska vara skillnad på nivå här och så länge inte Sverige ställer in skorna så gör man minst 7 bollar på detta Schweiz utan några problem. Tycker linan ska upp 1-2 bollar.

Finland – Tjeckien (Spelstopp 17:30)

Finland -2.5 @1.50 1.5u (Finns -3.5 & -4.5 för den som vågar)

Precis som i Matchen över så är det skillnad på klass här och att vi ges detta odds på -2.5 tycker jag är generöst av SvS. Finland har precis som Sverige många klassspelare och framförallt har man vera kauppi som blev utsedd till Världens bästa spelare.

Tjeckien ska precis som mot Sverige igår inte ha så mycket att säga till om och Finland lär vilja visa inför matchen mot Sverige att man inte är sämre än vad dem är.

2 Likes

hahahahaha… Finland klantar till sig och släpper 6-5 med ca 3 min kvar, sen TAPPAR sista spelaren bollen med 40 sek kvar och 7-5 Sverige… Dags för resterande lag att göra jobbet då Finnarna var odugliga…

Galet vad små marginaler det är ibland. Snygga ideer, vi kämpar!

haha då då ska vi inte snacka om Schweiz… Tappar 4-0 till 5-5 sista minuten och båda spelen torskar hahaha

Borde varit 5/5 men vi avslutar dagen på 2/5 och en hel del minus… Hade tagit dessa spela alla dagar i veckan om jag så fick chansen för detta var värt ett bättre öde tycker jag

2 Likes