Högspel på Premier Leaugue!

Bengans_bomb

Chelsea - Liverpool

Chelsea +0,25@ 1,85

Helgens största spel kommer i helgens största match. Både Cfc och de röda är utan förluster efter 6 omgångar. Liverpool är verkligen så bra som vi trodde att de skulle vara. De ser ut som en utmanare till City om titeln, med riktigt bra nyförvärv och den magiska offensiven. Det Klopp byggt upp under flera år är ett av Europas bästa lag och det skulle inte förvåna mig om de går hela vägen i CL. Chelsea har överraskat positivt på mig och Sarri verkar göra det mesta rätt. Jag tror inte att de är mycket sämre än LFC och med få skador i lagen så tycker jag att hemmaplansfördelen motiverar ett stort spel på Chelsea här.

Everton - Fulham

Everton @ 1,8

Oddset här kan tyckas lite pressat. Everton har inte imponerat de sista matcherna, med förluster mot West Ham hemma och Arsenal borta. De har dock haft en del skador som verkar vara tillbaka och spelade bättre senast. Framför allt möter de seriens kanske sämsta lag (Hudds möjligtvis). Fulham har potential med truppen att spela bättre men just nu fungerar ingenting. Jag tror att detta är ett väldigt bra tillfälle för Toffees att plocka tre pinnar.

West Ham - Man U

Man U @ 1,89

Nu är ni alla i chock. Stugan spelar United. Vi har gjort bra pengar på att gå emot djävularna denna säsongen och förra men det finns gränser. Detta odds är alldeles för högt bara. Det pratas om problem med Pogba och det pratas och att Mou kanske får gå. Sånt snack tror jag gör att vi bara får ett ännu bättre läge här. West Ham är helt enkelt inte tillräckligt bra för att motivera oddset. Känns som ett relativt starkt spel.

Wolves - Saints

Wolves@ 1,85

Även här så sätter ni kaffet i halsen. - Saints har kostat oss miljoner sista åren inklusive ett par ggr på stryket där de ledat och tapapt för 13 rätt. Vi har fortsatt att spela dem när oddsen känts rätt men inte denna helg. Wolves är riktigt riktigt bra. De stod upp och var lika bra som Man U på bortaplan och kunde vunnit till 8ggr senast. De har spelat ut lag på hemmaplanen och de har troligtvis mindre poäng än de förtjänar. Jag tror att de kommer vinna denna match och kniper 1,85. Jag spelar lite mindre och kommer att fylla på om oddset swingar uppåt.

Försök alltd spela bra odds på matcherna. Toto2 har högst återbetalning på PL och oftast bra odds. Signa genom stugan så stöttar du oss + får bra bonus och magiska mössan! https://thegamblingcabin.se/t/toto2-trav-odds-casino-online/50

5 gillningar

Chelsea - Liverpool Chelsea saknar fortfarande en riktig målskytt men började denna säsongen med att ösa in mål. Men då har Pedro varit het o Hazard har gjort 5 mål på 2,5 xG(inklusive två straffar). Senast mot West Ham var Pedro skadad och Hazard gjorde inte mål på sina två avslut och då såg det genast ut som förra säsongen igen. Liverpool är ju riktigt tighta bakåt så det kan bli tufft framåt för Chelsea. Åt andra hållet så imponerar Chelseas försvar inte alls lika mycket, speciellt inte om Sarri kommer låta Kanté ligga lika högt som tidigare. Jag litar inte heller direkt på David Luiz i en sån här match. Tycker Liverpool är ett mer komplett lag och spelmässigt hamnar jag på dem.

Everton - Fulham Fulham känns fortfarande väldigt svårbedömda. Hade spelat mot dem mot Watford senast o de blev överkörda i första halvlek så då mös man. Sen gör de ett par ändringar i pausen och är det klart bättre laget i andra. Avstår spel eftersom BLGM väl står i 1.10

West Ham - Man U West Ham började säsongen riktigt svajjigt bakåt. Men man bytte formation och tog in Obiang mot Everton och kontrade sönder dem. Det gick riktigt fort när Anderson-Yarmolenko-Arnautovic drog iväg. Följde upp med att hålla nollan mot Chelsea så kanske har de hittat stabiliteten. Arnautovic var osäkert startande och då hade jag lutat mot Man U. Men han uppgavs vara 100% fit på dagens presskonferens så då högg jag ett handikapp på West Ham.

Wolves - Saints Håller med om att Wolves är ett riktigt bra lag, speciellt bakåt. De har väl inte överdrivet med målgörare i laget men 1-0 borde de kunna fixa

1 gillning

Snyggt! Kul med olika åsikter och tankar. Den som vinner får bjuda på laktritsshots :smile:

1 gillning

2/3 med iskallt spel på United. Får jobba in Cfc nu!