Koreanskt datorspelande

Koreanskt datorspelande
0

Ett spel in och ett spel ut under gårddagen då Griffin verkligen körde över MVP i andra matchen för dagen… Nåja äntligen är premiären framme för EU LCS / NA LCS vilket det kommer inlägg om under fredagsförmiddagen, men innan dess har vi även lite koreansk LOL att kika på!

LOL - LCK

10:00 Jin Air Green Wings - Kingzone DragonX

KDX -1.5 @1.57 Bet365 / Coolbet

Regerande mästarna KDX tar emot ett JAGW där jag tycker att allt annat än en 2-0 vinst får ses som underkänt.

Båda två lagen har inlett denna säsongen med en varsin förlust och det lär finnas en revanschlust som heter duga hos framförallt KDX.

KDX var totalt överlägsna under vårens upplaga av LCK där man verkligen körde över allt och alla. Nu har metan skiftat en del och precis som dem flesta lagen försöker man nu hitta sitt sätt att spela under detta stadie uttav spelet. Efter öppningsmatchen mot Gen.G har man fått betydligt mycket mer kött på benen och inför morgondagens match så kommer man ha en tydligt gameplan.

JAGW är ett lag som inte direkt skriker succé utan man är ett stabilt lag som gör det man ska men tyvärr inte räcker till när det väl ska avgöras. Har två stycken nya spelare i sin lineup och det kändes inte alls som man var speciellt ihopspelta samt är 100% bekväma med den meta som spelas just nu.

KDX är ett bättre lag och ska inte ha några problem alls att slå JAGW i två raka matcher. Jag tror att en förlust i första matchen inte direkt gör det sämre för våran de.

13:00 Gen.G - SKT T1

Gen.G @2 bet365

Två av Koreas stora giganter tar emot varandra i match nummer 2 av säsongen och jag tycker att bet365 faktiskt är lite fel ute här.

SKT T1 som länge var ensamma på toppen och som är rankade som kanske världens bästa lag igenom tiderna hade redan förra säsongen stora problem att nå framångar. Man har inprincip behållit hela sin lineup och när man för några dagar sedan klev in i Summer season så startade man säsongen med en förlust.

Vad som riktigt har varit lagets stora problem under senaste tiden är svårt att säga men jag tycker att SKT har mycket att bevisa innan man får anses som ett topplag i korea igen.

på andra sidan har vi ex- Samsung Galaxy / KSV som också har skördat stora framgångar med denna lineup. Men precis som SKT hade man en del problem förra säsongen även fast man såg betydligt mycket bättre ut än vad SKT gjorde många stunder under säsongen. Nu är det dock ny Split och man inledde på bästa möjliga sett att ta ner Kingzone med 2-1.

Jag tycker som sagt att SKT fortfarande lever en del på sitt namn och när bet365 ligger 15-20 punkter högre än andra bookies på Gen.G så måste det investeras en peng

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

2 gillningar