Långtidsspel LEC

Långtidsspel LEC
0

Jag väljer att plocks tre stycken långtidsspel i den Europeiska ligan.

Fnatic vinnare av grundserien @ 2.62 tungt

Fnatic var överlägsna under hela 2018 i Europa och fick kröna sitt år med att ta sig hela vägen till Finalen i Worlds.

Man har bytt ut Caps som rankas bland dem bästa i världen men Fnatic är kända för att just producera midlaners i absoluta världsklass och unge Nemesis har goda chanser att fortsätter den trenden.

Det finns en del lag som kan utmana men det är nya konstellationer och Fnatic ligger ett par stege före redan från start med att bara ha bytt ut en spelare. Att vinna över 18 omgångar har laget stora chanser att göra men frågan är om man kan gå hela vägen och då lyfta trofén?

Spelar även dessa två spel:

Schalke 04 att nå slutspel @2 medel

Schalke 04 har spännande lag och kan likväl flopp som att göra succé. Upset är lagets ADC och den man behållit från förra året för att bygga nytt, kan man ta ett par segrar i början så kan detta gå bra.

Splyce att sluta bland dem tre sista @5 lågt

Splyce kan även dem göra succé eller flopp, Har inte levererar senaste säsongerna när man haft ett bättre lag på papper och jg tycker att man är uppsnackad tack vare namnet på organisationen och att det finns kvalité. Kanske är det detta som behövs för att Kobbe äntligen ska kunna leverera som han ska? Oavsett tror jag laget kommer vara någonstans i kriget runt en sista slutspelsplats där man vid medvind kan ta sig top 6 men med motvind hamna på plats 8-10

Jag finns på Twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något