LDLC - FaZe @ 4,75(Betway)

LDLC - FaZe @ 4,75(Betway)
0

Ikväll möter LDLC - FaZe i ett dubbelmöte, första dubbelmöte slutade 1-1(16-13,9-16). Första mötet var i mitten av mars med Olof i laget, ikväll spelar inhopparen Xizt. Nuke är en av FaZe svagare kartor och har sedan Xizt joinade inte sett lika bekväma ut som super laget gjort tidigare.

När LDLC spelade Nuke igår mot NiP trodde de flesta att det blir 16-5 ish. Då NiP har 81% wins på Nuke, istället blir dol utspelade av fransmännen och vinne med bekväma 16-10.

Även DH Marseille spelas om 6 dagar där FaZe har en hyfsat svår grupp kan göra att dom håller igen på tacs om Nuke är något dom ska spela på eventet.

Att då LDLC spelar mot FaZe idag på Nuke och har 4,75 ggr degen hos betway idag är ett riktigt kap.

För er som vill safea mer så är LDLC +6,5 till 1,85 också ett bra spel i mina ögon. Tar dom alltså 10 rundor så går spelet in, en picka runda + ecos är 3 rundor. Vinna en viktig vapen runda + moneyfuck är 3 rundor. Så denna match blir enormt spännande och viktig för LDLC som vill undvika relegation.

3 Likes

LDLC har ju endast 1 vinst på 4 spelade matcher på Nuke. +6.5 kan vara ett bra spel, det som är negativt här är dock att FaZe kommer att börja CT och vinner man den halva som man ska göra så kan även hcp linan bli tuff! Men lycka till :slight_smile:

Absolut så har LDLC inte bäst stats på Nuke dock har dom spelat 3 övertider och en 16-11 på senaste tiden på Nuke vilket visar att dom är bekväma på mappen och dessutom mot erkänt bra Nuke lag. Nuke är inte som 1.6 eller i tidigare versioner, utan är som tex infan. Hyfsat jämn, penga karta. Igår tog LDLC 12 rundor som T mot NiP så till 4,75 är det en bra syn i mina ögon :slight_smile:

1 Like

Grattis till er som spelade +6,5 iaf, står 12-10 i skrivande stund efter en sinnes sjuk runda :slight_smile: nu kämper vi in degen