Lite datorspel Mitt i all VM hysteri

Lite datorspel Mitt i all VM hysteri
0

Måste börja att be om ursäkt för senaste inlägget och den form jag är i just nu… Men nu har äntligen LOL säsongen dragit igång på riktigt och även fast spelet är i ett riktigt konstigt stadie just nu så har jag en go känsla att Summer Season äntligen är igång!

LOL LCK

10:00 Hanwha Life Esport – BBQ Olivers

*Hanwha @1.50 1.5u *

Två lag som inlett säsongen med varsin förlust men jag väljer återigen att ge grabbarna i Hanwha förtroendet när man tar emot ett BBQ som fortfarande kommer att få slåss om överlevnad som det såg ut i första matchen…

Hanwha är som sagt gamla ROX Tigers och detta är ett lag som borde vunnit matchen mot Griffin häromdagen. Man besitter en bra lineup som har all erfarenhet som behövs och när man nu har fått kolla på VODs ifrån sin första matchen så lär inte samma misstag komma igen.

BBQ är ett lag som förra året klarade sig med minsta möjliga marginal ifrån att behöva kvala sig kvar och ärligt talat så har man långt upp till övre halvan av LCK.

Jag tycker att Hanwha är bättre på alla plan här och efter förlusten i första matchen av säsongen så lär det finnas en hunger och revanschlust som heter duga hos detta lag.

13:00 MVP – Griffin

MVP @2.27 Coolbet

Dessa två lag vann båda sina matcher där man mötte varsitt lag ifrån matchen jag skrivit om här över.

Griffin som är ett nytt lag i ligan blev totalt överkörda karta 1 och våra spel på Hanwha rak samt -1.5 så väldigt lovande ut då. Sen började man slarva och Griffin vände sedan matchen och vann med 2-1. Stor eloge till dem men jag tycker att det var Hanwha som slarvade bort den matchen och jag tycker att reaktionen på den vinsten är alldeles för stor.

MVP är ett lag som kvalade sig kvar till LCK ifrån vårsäsongen och ärligt talat så tycker jag att detta är ett väldigt intressant lag, framförallt i vilket skede spelet är just nu. Man körde totalt över BBQ med 2-o i sin match och man visade att man verkligen har lärt sig hantera metan som är just nu. Man bevisade framförallt att man kan spela båda olika delarna av hur man kan bygga upp sitt lag i dagens meta.

Jag tycker att hemsidorna reagerar alldeles för mycket på Griffins vinst mot Hanwha och jag hade nästan förväntat mig att oddset skulle ligga tvärtom här.

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något!

3 Likes