LOL LCK: Gen.G – Sandbox Gaming

09:00 Gen.G – Sandbox Gaming

*Gen.G -1.5 @1.61 *

Även fast Gen.G svek oss i premiären och att laget fortfarande har stora problem när det kommer till draft (när man väljer vilka champs man ska använda) så tycker jag att sandbox är ett lag man ska kunna städa av.

Sandbox Får nu revansch på Gen.g efter att ha förlorat med 2-0 i KeSpa Cup och där syntes det att skillnad på dessa två lag var alldeles för stor för SBG att kunna hänga med.

Sandbox har hållit hop sitt lag ifrån ”Challenger series” och det finns ett par intressanta namn i laget där jag framförallt tycker att lagets ADC ”Hollow” var den som utmärkte sig senast.

Gen.G måste verkligen förstå att man inte bara kan drafta champs som spelarna gillar att spela utan måste börja kolla mer på helheten och hur man kan få ihop 5 stycken champs som kompleterar varandra bra. Nu har man förlorat mot en nykomling och att starta denna säsong med 0-2 med sin nya riktiga grymma femma hade varit katastrof.

Det är SBGs första match i LCK och det kan nog finnas ne del nervositet i detta lag även fast man har vana ifrån att spela på scen. Klasskillnaden på dessa två lag både på papper och spelare för spelare är så pass stor att det ska inte finnas något annat än 2-0. Det är tidigt på säsongen och för att bevisa övriga toppkonkurenter att man blir att räkna med i år så måste man gå in och köra över ett lag som SBG.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ där det kan förekomma en del spel eller om ni bara vill diskutera!