LOL LCK: KT - Hanwha

10:00 KT Rolster - Hanwha Life Gamng

KT -1.5 @2.20 Kambi / Bet365

Äntligen är även Koreanska ligan igång och förra årets giganter ska ta emot ett rätt mediokert gäng.

KT Rolster behöll sin shotcaller och röst ingame (Smeb) tillsammans med junglaren Score och supporten Mia. Annars har man gjort en hel del förändringar som pappret är en förlust då man tappade sin botlaneduo i “deft / Mata” samt att lagets båda midlaners lämnade.

KT har nu behövt bygga om och fått in BDD på “midlane”, UmTi som reserve junglare och sedan två oerfarna AD Carrys tillsammans med den Turkiska ligans bästa support i “snowflaker”. Jag tycker att det finns bra kvalité i laget och även om den blir svårt att ta sig hela vägen så kommer lagen väldigt troligt vara med uppe i toppen och lär utan tvekan nosa på en plats till Worlds.

Hanwha Life kommer ifrån ett ganska dysert 2018. Man slutade 6:a i grundserien och åkte ut direkt i KeSpa Cup som är en förturnering inför ligan. Har på pappret inget superlag och jag tror att Hanwha får svårt mot många av lagen på den övre halvan denna säsong då man bytt ut halva sin roaster.

KT Rolster som organisation lär ha en stark hunger och revanschlust efter förra årets Worlds och rutinen för den övre halvan av kartan finns för att ge dem resurser som behövs för deras yngre botlane att klara sig bra. KT har mer verktyg i lådan att plocka fram enligt mig och oavsett vilka fem spelare man ställer på banan så ska man vara väl förberedda att kunna gå ut och prestera.

KT är och ska vara favoriter i denna match men jag tror att när vi summerar matchen så har Hanwha inte haft mycket att säga till om och det finns goda chanser att denna match slutar 2-0.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något eller bara vill diskutera!

1 gillning