Måndagens tennis

Måndagens tennis
0

Gooooomorron Stugan!

Eller god förmiddag kanske. Kommer inte förstå mig på tiderna den här veckan när det är en tid här och en tid hemma.

Sjukt jävla fin speldag idag. Häng med!

Donaldson till nästan 3,50 i Monte Carlo. Han möter Ramos som är totalt iskall formmässigt och torskade mot Vatutin för bara några dagar sen. Det är inte bra. Marknaden värderar förra årets resultat i turneringen, då Ramos var i final, på ett helt knasigt sätt.

Gonzalez/Mclachlan till 2 gånger degen i Monte Carlo. Samma sak här, marknaden värderar förra årets resultat hur högt som helst. Deras motståndare Arneodo/Nys var då i semi i den här turneringen men annars är de ett par som håller till på challengertouren när de spelar tillsammans och när de åker ut tidigt nu kommer de rasa totalt på rankingen. Om matchen spelat någon annan gång, någon annanstans, hade vårt par stått i ner mot 1,50.

Cuevas/Granollers vinner sin match i raka set över Dzumhur/Qureshi, också i Monte Carlo. Cuevas/Granollers ett av världens bästa par, motståndarna ett ihopplockat par som kom in som reserver. 2,25 där, otroligt bra.

Och så nämner vi en challengermatch också. Efter midnatt någon gång vinner Klein/Roelofse sin match i Guadalajara. Matchvinst, raka set, spela allt. Motståndarna är inte bra alltså.

Spela på bethard och läs att mina speltips på betting.se. Kör hårt!

5 Likes