Måndagspepp!

Rolig helg med pokern, dock inte så roligt resultat för min del. High stakes på streamen gick inte riktigt som det borde :). Ingen lycka heller i turrarna och vi får slicka såren.

STORT GRATTIS till Wakuz_jr, Sebastian Alneberg, som vann sätet efter att ha besegrat Fredrik Boberg heads up. Nyckeln var en färg mot Bobbys triss. Du vinner ett säte till Nordiska mästerskapen, dags att gå för miljonerna!

Grattis även till Niklas Runn och Linus Gävert som vinner varsin PPL$$109 för att ni tydligen är 2 av världens bästa pokerspelare. Hör av er med era partypokernicks!

Vi kommer ha fler kval/HG till Köpenhamn i stugan, så finns fler chanser. Missa för tusan inte detta och även om ni missar får ni komma ner till eventet för att snacka gött och njuta lite. Kommer bli episkt trevligt!

Nu blir det lite lugnare med pokern för egen del och vi går allin i livet på sporten. Kul som fan med vår magiker Amars snöboll som rullar rejält. Amar kommer dyka upp på streamen i veckan och har även lovat att sätta 13 åt stugan på eu-tipset.

Till helgen är ligorna tillbaka och vi fortsätter med vår stryktipstävling. Tror de som hade bäst (Pär Mithander Joakim Jonsson) var på 11 rätt i lördags? Hade ni 11 eller mer så hör av er för priser och topplista osv.

bild

Hej! Vem var bäst och vann en hoodie i mini tävlingen (stryktipset upp till 50kr) ?

Tror Joakim hade ett 32 raders och fick 11!