Midsommarkampen David

Otroligt jämnt i Midsommarkampen mellan mig och Bengan. Jämnt och ovälspelat, kan man väl kalla det. Jag har haft minst sagt stora problem med mina spel på fotbollsträningsmatcher och Bengan…han har väl haft allmänt stora problem bortsett från något inviftat damtennisspel.

Idag börjar grästennissäsongen på allvar och jag varvar upp insatserna i Midsommarkampen. Eller i alla fall mängden spel. Precis som något säger mig att den gode Bengt kommer göra när det vankas VM om några dagar.

Jag går igenom dagens spel för min del.

kk

Jag antar att folk går efter att Smith borde vara sjukt bra på gräs, men han är det inte. Fratangelo klart bättre, och även bättre på gräs.

l

Klahn har i princip aldrig spelat på gräs. Purcell dokumenterat helt okej på gräs. Klahn lite bättre spelare men otroligt oklart hur han är på gräset och därmed kan han inte vara så stor favorit.

zap

Zapata är halvknackig på hardcourt och lär vara totalt usel på gräs. Smyczek mycket bättre och klart duglig på gräs. Ska gå enkelt.

gun

Mitt bästa spel för dagen. Jämna spelare, ingen av dem har någon dokumenterad gräsrutin, men Gunneswaran är indier och håller därmed garanterat klart vettig nivå på underlaget. Bättre form också på Gunneswaran.

bac

Underlaget ska alltid värderas typ dubbelt så högt när det gäller gräs jämfört med andra underlag. Jämna spelare, Bachinger stor gräsrutin, Gerasimov noll gräsrutin.

mar

Dubbelfinal i Franska Öppna. Marach/Pavic är årets överlägsna världsettor men ändå rejäla underdogs i finalen. Väldigt tveksamt tycker jag. Nästan 50/50.

gal

Petzschner slutade spela singel för typ fem år sen på grund av att han helt enkelt inte kunde röra sig och var för dålig. Tvivlar på att han utvecklats särskilt mycket sen dess.

jj

Servekanon, Skugor och mycket goda egenskaper för att vara livsfarlig på gräs. Svag form på Thompson. Tresetare och den sitter.

mm

Snudd på tvåmetersmannen Choinski har en serve som på gräs nog kan vara rätt okej, och 5,5 gem på gräs, det är sjukt mycket. Kudla är grässpecialist och ska vinna men att han ska bryta Choinski minst tre gånger tvivlar jag kring.

Där har du något att bita i Bengt. Nu kör vi!

4 gillningar

Stugan!

Dags för grässäsongen att dra igång på allvar och jag har placerat mina spel för dagen i Midsommarkampen som går av stapeln på Bethard. Jag är i ledningen inför dagens med närmare 10k, så Bengan får börja varva upp här när det närmar sig VM.

Begemann/Marterer @ 2,80

Möter Lindstedt/Matkwski, som imponerade i Franska, men känns ruskigt jämnt och öppet det här och 2,80 är för högt.

Bhambri @ 2,80

Medvedevs form alltid mer eller mindre oklar. Bra på gräs, Medvedev, men det är Bhambri också och Bhambri mjukade upp med en bra insats i Surbiton förra veckan. Kanonodds det här. Mycket jämnare än oddsen.

Karlovic @ 1,87

Möter Haase som har hemmaplan och är bra på gräs men Karlovic blir obrytbar på gräs, i stort sett, och han brukar alltid vakna till lite spelmässigt också när det vankas gräs. Han är min favorit här men ganska låg insats på denna.

Copil @ 2,25

Känns som att folk missat att Copil är jättebra på gräs. Bedene som han möter också ganska bra på gräs, men Copil gynnas mer och jag tycker oddsen ska vara i princip jämna.

Basilashvili @ 2,65

Sugita har inte vunnit match sen februari. Han var jättebra på gräs förra året, Sugita, och han kommer vara bra nu också, men att göra honom till storfavorit mot en rätt jämnbra spelare när han torskat 10 matcher i rad, känns lite magstarkt det. Ett av dagens bättre odds.

Det kör vi på idag. Lycka till om ni hänger på och vill ni ha alla mina speltips så hittar ni dem, precis som alltid, på www.betting.se.

1 gillning

Bengan verkar ligga under sin sten och läsa VM-guiden istället för att placera spel, men jag nöter på i Midsommarkampen här.

Ska vi slå fast ett par grejer kring själva tävlingen kanske innan jag lägger dagens spel?

Tanken är alltså att jag och Bengan ska göra upp i en tävling som inte handlar om att vinna maximalt med pengar, då skulle jag inte placera fotbollsspel, naturligtvis, som jag gjort, är 20k back där än så länge, och Bengan skulle förmodligen inte spela något på tennis. Jag skulle också lägga betydande del av mina spel på tennis på låg nivå, givetvis, där jag om man studerar mina speltips på betting.se det senaste året nog kanske hade blivit rätt svårtuggad i en sån här tävling.

Vi har istället valt att utmana oss och låsa möjligheterna att spela till tennis på högsta nivå eller fotboll på högsta nivå. Svårt ska det vara, och kul ska det vara. Vi ska placera roliga, och förhoppningsvis också mer eller mindre bra spel den närmaste månaden, ingenting annat. Vill man ha speltips med maximal möjlighet att vinna pengar så ska man läsa det jag skriver på www.betting.se, ingenting annat.

Så, mina spel i tävlingen idag.

Ratiwatana/Ratiwatana @ 2,40 bethard

Supervärde när jag placerade den häromdagen. Möter två singelspelare och med tanke på hur bra tvillingarna är på gräs ska de vara favoriter.

Inglot/Skugor @ 1,87

Möter hemmaspelarna Haase/Koolhof som inte är samspelta och Koolhof är rätt halvknackig på gräs. Klara favoriter och bra odds.

Cerretani/Sancic @ 1,68

Möter Ebden/Jaziri och Jaziri är ett svagt kort i dubbel och ännu svagare på gräs. Ska avgöra till vårt pars fördel.

Sharan/Sitak @ 2,35

På tal om att vara svag på gräs. Marrero, som är motståndare här tillsammans med Verdasco, är antagligen den dubbelspecialist som har ett spel som passar absolut sämst för gräs. Han hatar att gå på när, har enorma svingar, och trivs inte vid nätet. Vårt par spelar snabbt, trivs på gräs, och ska nog vara favoriter här.

Kyrgios/Withrow @ 1,57

Framför allt motståndet jag spelar emot. Bachinger/Maden, ingen av dem spelar dubbel, ingen av dem håller på atp-touren och de är helt enkelt inte bra. Klasskillnad och maxspel på 5k.

Eysseric/Pouille @ 3,20

Rätt svaga på gräs tyvärr, och motståndet Mclachlan/Struff ska vara lite bättre men Mclachlan har spelat väldigt lite på gräs och Struff spelar all sin dubbel från baslinjen. De känns lite oklara ändå och 3,20 är aningen högt.

Balaji/Vardhan @ 2,80

Möter Petzschner/Puetz som inte är något skrämmande motstånd. Tyskarna lite mer kapabla men indierna som jag tar är hur stabila som helst och trivs otroligt bra på gräs. Mycket jämnare än oddset.

Baghdatis @ 2,80

Möter Tomic som övervärderas grovt just nu. Baghdatis har varit den klart bättre spelaren av dem det senaste året. Tomic lite mer grässpecialiserad men Baghdatis också grymt bra på gräs och oddsen ska vara mycket jämnare.

Donskoy @ 2

Möter dubbelspelaren Skugor som tog sig igenom kvalet. Enorm nivåskillnad mellan de här två som singelspelare. Skugor gynnas av underlaget, men den faktorn övervärderas stort här. Donskoy ska vara rejält bättre.

Fucsovics @ 1,74

Möter Kudla som är extremt bra på gräs, men Fucsovics också bra på gräs och Kudlas form senaste veckan har inte imponerat.

Purcell @ 2,20

Möter Jaziri som är på väg ner i form och riktigt svag på gräs. Purcell imponerade stort i kvalet och är nog lite favorit här.

Full fart alltså. Inför dagen mycket jämnt. Jag ligger en tusing före Bengan någonting.

2 gillningar

Bengan har nu bekräftat att han ligger och myser under sin sten tills VM börjar. Jag passar på att rycka ifrån honom lite i Midsommarkampen innan dess. Runt 7k ledning inför dagen, men det kan vända snabbt, det kan jag säga. Åtminstone när Bengan börjar få upp ångan med sina VM-spel, där blir han livsfarlig.

Nu, dagens spel.

Tomic @ 2,20

Möter Haase. Två riktigt bra grässpelare men Tomic i grunden lite vassare. Sen hemmaplan för Haase och Tomic nivå lite oklar men i princip 50/50 skulle jag säga.

Copil @ 2,30

Sugita vann sin första match sen februari häromdagen. Lite märkligt där, Basilashvili gick från 2,80 till 4,30 i odds minuterna innan match. Det var något lite lurt där. Nu Copil, tuffare motstånd, och kan nog bli lite bökigt för Sugita att möta en så bra servare.

Nys/Shapovalov @ 2,95

Helt enkelt alldeles för högt. Känns riktigt giftiga på gräs och Oswald, som spelar med Mirnyi i motståndarparet, är inte som bäst på gräs.

Istomin @ 1,86

Mayer, som är motståndare, är vansinnigt grässpecialiserad men frågan är om han helt enkelt är tillräckligt bra längre. Jag är tveksam, och tror att Istomin kommer vara klart bättre.

Bolt/Hewitt @ 2,95

Såg riktigt starka ut förra veckan. Motståndet i Klaasen/Venus är starkt här, men oddset på australiensarna för högt.

Seppi/Vasilevski @ 2,60

Jättejämn match. Möter ett hemmapar i Arends/Middelkoop. Hemmaplan för dem alltså och Middelkoop är lite bättre än de andra men Arends kan mycket väl vara matchens svaga kort och mycket öppet.

Verdasco @ 2,45

Dagens största spel för min del. Möter Medvedev, som är bra på gräs men Verdasco ruggigt bra på gräs han med och Verdasco den för mig klart bättre spelaren. Hittar ingen rimlighet i att Medvedev ska vara storfavorit.

Ebden @ 2,40

Muller som han möter är superbra på gräs men Ebden också riktigt bra på gräs och klar fördel för Ebden att han har några gräsmatcher i benen medan detta är Mullers gräspremiär för året. Jämnare än oddsen.

Det kör vi på. Plus det som hänger kvar sen igår. Notera i vanlig ordning att detta är mina spel i tävlingen och inget annat. Vill ni veta vad ni enligt mig ska spela på för att vinna maximalt med pengar så har ni det på www.betting.se

2 gillningar

Man kan väl säga att du var helt okej ute på singelmatcherna idag :clap:

Det börjar visst någon slags fotbollstävling idag. Och i Midsommarkampen mot Bengan har jag där valt att satsa min peng på att Ryssland slå Saudiarabien. De såg så värdelösa ut mot Tyskland i en match inför VM här, saudierna att nej, det spelar liksom ingen roll hur värdelösa ryssarna är. Om de inte klarar av att göra mål själva kommer antagligen någon från publiken eller Putin själv ner och sparkar in skiten.

Men så är det ju tennis också. Alltid tennis, och här är mina spel där för dagen.

Vill man ha motivering till varför jag spelar de där spelen så har ni speltips om de flesta matcherna inne på www.betting.se.

1 gillning

Världens bästa sportdag idag. Fyra VM-matcher i rad. Det går liksom inte att göra det bättre än såhär.

Och ovanpå det, jag skulle nog säga att det i mina ögon är den bästa speldagen för året när det gäller tennis.

In och kolla www.betting.se där jag lägger upp de absolut bästa spelen om man vill vinna pengar.

Här går jag också igenom mina spel i Midsommarkampen mot Bengan. Alla spel placerade på Bethard, givetvis.

Sonego +3,5 @ 2,15

Möter Fritz som inte visat någon glimrande form på gräset i år hittills direkt. Sonego har ingen gräsrutin och på det är Fritz klar favorit men rätt många gem att ta in på gräs det här, och jag tror Sonego klarar det.

Fratangelo @ 2,55

Övervärdering av gräsresultaten hittills i år. Om han mött McDonald för två veckor sen hade han varit klar favorit. Allt har inte ändrats sen dess.

Ward @ 3,05

Wards gräsexpertis respekteras helt enkelt. Inte Bhambri är en bättre spelare men Ward gynnas grymt mycket av underlaget. Kanonchans.

Smyczek @ 2,55

Imponerade i Den Bosch förra helgen, Smyczek. Den enda som pressat Tomic i den turneringen. Kukushkin är ingen höjdare på gräs. Vidöppen match.

Mahut @ 1,76

En av de mest grässpecialiserade spelarna som funnit. Millman, som han möter, är en bättre spelare, men på gräs är Mahut fortfarande livsfarlig och ska vara klart bättre.

Pella @ 2,20

Gjrode det riktigt bra i Stuttgart, Pella, och hängde till och med med Federer dugligt igår. Kudla är inte i form. Borde vara helt jämna odds.

Istomin @ 2,45

Imponerade rejält tidigare i veckan, Istomin. Möter Simon, som är lite bättre och lite favorit men väldigt jämnt och öppet.

Bemelmans @ 2,30

Väldigt tveksamt om Youzhny ska vara favorit. Bemelmans minst lika bra numera, kanske lite fördel Youzhny av underlaget men marginellt. Fint odds.

Brown @ 1,68

Brown supergrässpecialist, Berrettini har aldrig spelat en match på gräs. Betyder rätt mycket det.

Ymer @ 1,68

Basilashvili på väg ner i källaren formmässigt och Ymer lär vara för stabil.

Maden @ 2,40

Jämna spelare, Maden och Donskoy. Donskoy imponerade lite tidigare i veckan och är på det minifavorit men väldigt öppet.

Lacko @ 2,75

Karlovic träffar knappt bollen just nu. Serva kan han ju, men i spelet är han värdelös. Blir jättesmå marginaler och bra chans för Lacko.

Fucsovics/Matkowski @ 3,05

Servat otroligt bra under veckan och möter nu svaga returnerare. Luktar små marginaler igen.

Kyrgios @ 3,35

Tror Federer får passa sig idag.

Pouille @ 3,40

Inte en chans att Raonic med sin nuvarande spelform är så stor favorit. Blir supersmå marginaler här och då brukar Pouille vara stark.

Klaasen/Venus @ 1,76

Strulat lite under veckan men nu framme här och möter ett par de helt enkelt är märkbart bättre än.

Chardy @ 1,83

Ett snäpp bättre än Ebden och ska passa Chardy bra spelstilsmässigt också. Eller snarare Ebden dåligt.

Tomic @ 2,70

Grym chans för Tomic. Han har lite svårt för Gasquet men har ändå slagit honom tre gånger varav en på gräs. Om man sett hur det sett ut hittills under veckan är chansen god att Tomic är bättre idag.

Blev några matcher det där. Fin speldag som sagt. Och så får jag väl fylla på med något fotbollsspel sen kanske.

1 gillning