MSI LOL day 1

MSI LOL day 1
0

Äntligen ett internationellt event igen och vi hoppas att framgångarna i dessa event fortsätter!

14.00 Fnatic - Flash Wolves

Fnatic @1.70 Coolbet

Hemmaplan för FNC och kommer möta FW i sin andra match för dagen. Tycker att man är ett bättre lag på stora delar av banan och chansen hela Fnatic får här men framförallt lagets stora stjärna Rekkles att bevisa något på den internationella scenen…

Jag ser att det finns två scenarion i denna match och både ger Fnatic Fördel

Scenario 1: FW fokuserar på Fnatic under Bans vilket gör att resterande av spelarna i FNC får champs som man är komfortabla på. Detta leder till att ADC poolen blir liten och Rekkles är en spelare som inprincip kan spela allting samtidigt som FWs ADC hamnar på en champ han inte är van vid.

Scenario 2: FW fokuserar på resterande picks och låter många ADS vara öppna för att få en bra matchup botlane. Detta leder till att FNC bara bygger ännu mer runt Rekkles och låter honom verkligen skina precis som man gjort hela säsongen.

Oavsett hur FW prioriterar och försöker med så ligger man ett steg bakom och FNC på hemmaplan (troligtvis med en förlust ryggen) lär komma ut här med 100% fokus och vinna matchen. Resterande bookies står mer rätt med 1.57.

15:00 Team Liquid - EVOS Esport

Liquid @1.53 Bet365

Vinnarna ifrån NA tar emot EVOS som kvalade sig vidare till main turneringen.

Liquid spelade fantastiskt under hela slutspelet borta i NA och precis som för FNC så lär man med stor sannolikhet komma med en förlust i ryggen vilket betyder att P/B inte kommer att kastas bort. CB står mer rätt med 1.45

16:00 RNGU - KINGZONE DragonX

RNGU 3.25 bet365

RNGU är väl på pappret det lag som kommer kunna utmana Koreanerna och vad passar då inte bättre än att slå dem på öppningsdagen utav turneringen?

Dem två klart bästa lagen i MSI möts här och får RNGU komfortabla picks samt en bra teamcomp så ser jag värde i det odds som ges här.

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ vid funderingar!

2 Likes