Na academy lol

TSM.A vs GGS.A + C9.A vs CG.A

TSM + C9 @ 1.71

Två av ligans starkaste lag ska ta sig an två botten gäng och dessa matcherna ska inte vara några problem för favoriterna.

TSM med Brandini och svenske Treatz i spetsen har startat årets säsong riktigt bra där enda förlusten kommer mot Fly Quest. Ska här möta ett GGS som endat har 1 vinst på lika många matcher spelade och kvalitén finns inte riktigt där för att GGS ska kunna möta sig med ett topplag som TSM ser ut att bli.

C9 har ett om inte ligans starkaste lag på papper där man även har en riktigt bra coach i Westrice. C9 lägger ner mycket resurser på detta lag och är inte alls rädda att testa dem i LCS vilket vi såg under förra året. CG har en stark midlaner och ADC men resterande spelare är relativt svaga och det syns att Cody Sun och Sun inte kan bära ett lag på egna axlar.

C9 0ch TSM ska vinna dessa matcher står alldeles för högt för att inte göra denna dubbel spelbar.

CLG – 100 Thieves

CLG @2

CLG har tillsammans med C9 en riktig stark trupp på papper och med Darshan på toplane så ska dessa unga talanger utvecklas och en dag kunna vara redo för LCS för kvalité finns i laget och Darshan är bra på att lyckas få sina medspelare att kunna prestera.

100T hade förra året ett bra academy lag men jag tycker att laget man nu har inte alls når upp i samma nivå eller ska vara ett hot för topplagen. Ett typiskt mittenlag som slår dem sämsta men inte riktigt räcker till.

Jag tycker att oddsen är omvända i denna match då CLG har en bra mix av spelare som ska klara av att städa undan ett ungt och oerfaret 100T.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något

1 gillning