Nattmacka i NHL

Nattmacka i NHL
0

Inatt drar serien mellan Washington och Columbus igång. Washington har mer eller mindre varit klara för slutspel sen Julafton, medan Columbus som hade en tung första halva på säsongen verkligen hittat spelet efter jul och avslutade med att vinna 13 av de 17 sista matcherna.
Washington är inte i närheten av den dominanta maskin spelmässigt som de har varit tidigare säsonger. Något man bland annat kan se i deras skottdifferens som 5e sämst i ligan.

Båda lagen har bra målvakter:

Washington har haft problem med sin uttalade första målvakt Braden Holtby, som inte alls har varit bra i år i jämförelse med sin tidigare kapacitet. Något som har banat väg för Philipp Grubauer som verkligen inte gjort någon besviken. Frågetecknet är dock om han klarar av att göra samma sak i slutspelet? (Endast 28 matcher i grundserien)
I Columbus har vi i mina ögon en av ligans bästa målvakter de senaste 3-4 säsongerna. Sergei Bobrovsky.
Som tidigare säsonger haft oturen att springa in Pens första rundan och det vet vi alla vad det innebär för en målvakts räddningsprocent…

Forwards:
Washington lite starkare

Backar:
Columbus starkare

Special Teams:
Washington Starkare

Detta är i mina ögon en av de tightaste matchserierna på förhand, där jag ser Columbus som det starkare laget 5 mot 5, medan Washington är det bättre laget i PP/BP. Så för att summera det hela tror jag till och med att Columbus som enligt sportsbooken är underdogs tar sig vidare till slut efter en lång och smärtsam serie.

Spelet för inatt blir X till 4.00 ggr pengarna. Något jag kommer hålla utkik efter kommande matcher också. Då jag tycker att allt över 3.50 bara är att klippa.

4 Likes

Mycket intressant tanke, tror också detta kommer bli en tight matchserie och X är alltid lite roligare när man får in :slight_smile:

2 Likes

Ja, jag gillar kryssen överlag. Går ofta hitta bra värde i dom. Speciellt i hockey eftersom det är rätt svårvärderat Dock rätt torrt och tråkigt att spela X =)

2 Likes

Fyfan vad snyggt spel. Lite tröst i bust-misären i Barca :heart:

2 Likes

Tack =) GL i 1100€ turneringen idag!