Oddsboost med värde till Champions League-Finalen på Lördag

Oddsboost med värde till Champions League-Finalen på Lördag
0

Tja Stugisar!

HIttade nyss ett boostat odds @Mobilbet som jag direkt tryckte in lite deg på;

Hela 2.90 att RM vinner och Ronaldo gör mål. Lite oklart om det räcker att RM vinner titeln eller om det måste ske under ordinarie tid.

Spelat känns motiverat då jag ser ganska stor skillnad lagen emellan. Trion där framme i Lpool har snarare en lite dippande formkurva medan Real har lyckats få igång Bale väldigt passande till denna Finalen och det skulle helt klart kunna vara X-faktorn.

Real Madrid spelade även det bästa laget i en halvlek senast mot Villareal och visade inga tecken på att formen inte skulle vara något annat än på topp.
Man dominerade första halvlek mot ett lag som är väldigt hemmastarkt och ledde med 2-0 för att sen slå av på takten och göra lite byten till andra halvlek och även släppa till 2 bollar, så slutresultatet skrevs till 2-2.

Om Real Madrid vinner matchen känns det väldigt troligt att Ronaldo antecknas för minst ett mål, varför?
Det har visat sig på senare tid att Portugisen stormtrivs när insatserna är som högst. Detta faktum men även det faktum att Lovren o co flaxar ofta hejvilt med både armar och ben i egna straffområdet och att då målet görs från straffpunkten är även det väldigt troligt.

“Notera att denna säsongen har han bara misslyckats göra mål i 1/8 vinstmatcher (12,5%) som ger oddset att mål sker 1.14-1.15. Senaste tre guldsäsongerna, denna säsongen inkluderad. :slight_smile: är statistiken 6/26 (23%) 1.29-1.30 att det sker vid vinst. Hur man än vänder och vrider på det känns oddset spännande.”

Räcker med en tv-peng för den som inte vill bli Miljonär på kort sikt! :slight_smile: Skämt och sido såklart!

På återseende, Tradern

2 Likes