PL Lördag 22/12

Bengans_bomb

Newcastle - Fulham

Fulham +0,5 @ 1,9

Sent spel på lagen

West Ham - Watford

Watford +0,5 @ 1,7

Sent spel på lagen

Man City- Palace

Över 3,5 @ 2

Tror att det bli överkörning här. Väljer man då hcp -2,5 eller över 3,5? Jag har kört små spel på bägge men lite mer på övern. Palace skulle kunna göra mål och då är spelet i hamn? Risken är att city spelar av om de leder med 2-0 och matchen dör, men tror o hoppas på att målen trillar in.

Som ni sett tidigare kan man många av dessa spel på svs. Högsta oddset ofta och ni kör ni genom vår länk nedan så bidrar ni med tävlingar och annat godis vi kör i stugan.

http://clk.tradedoubler.com/click?p=45&a=3059106&g=24073882

Bournemouth - Brighton

Bournemouth@ 1,95

Tycker att det är skillnad på dessa två lag. Brighton har gjort det bra men har fått med sig många marginaler och resultat. Bourne borde ha fin chans att vinna denna.

Arsenal- Burnley

Burnley +2@ 1,95

Inte kul att spela på det sämsta laget under hösten i PL. Men detta odds känns pressat på hemmalaget. Med en ligacup i benen och en del skadeproblem är det inte helt klart att Arsenal kommer vinna med stora siffror. Burnely har sett lite solidar eut på slutet och även om de troligt torskar så hoppas vi på max ett mål i såna fall. Mindre spel dock här.

Chelsea - Leicester

Chelsea -1,5@ 2,08

Vi snackade en del i podden om denna. Tycker oddset är lockande på hemmalaget och tror att deras bredd avgör till stor del här också. https://stryktipspodden.podbean.com/.

Cardiff - Man U

Cardiff +0,5 @ 2,55

Också denna pratade vi länge om i podden. Carfiff imponerat på hemmaplan på slutet. Om inte Ole Gunnar kommer med ngn magisk saft till spelarna så är detta odds klart högt.

3 gillningar