SHL (Överodds i sikte)

LHC-Rögle

Scannade av matcherna inför imorgon lite och känner direkt att krysset på Betsson i matchen mellan LHC-Rögle imorgon är superfint. Som vi diskuterade lite senast så har det blivit kryss i över 26% av SHL matcherna i år, vilket betyder att om man endast skulle gå efter det skulle oddsen ligga på 3.8 i genomsnitt. Det är dessutom den jämnaste serien på många många år. Nu är det givetvis lite för litet sample med 40 omgångar, så sanningen ligger nog emellan snittet de senaste åren på 22.3% och 26%. Vilket skulle betyda 4.1 ca.

Med det sagt så är det två lag som i mina ögon kommer ställa rätt så jämna lag på isen imorgon förutsatt att LHC mirakulöst inte får tillbaka några av sina skadade gubbar. I tabellen skiljer det endast 3p i den tighta streckstriden, vilken troligen kommer betyda att det kommer spelas med extra stora marginaler. Förväntar mig en tight match. Lagen har dessutom kryssat 10 samt 13 av sina 40 matcher.

Vi får 4.40 på Betsson! Närmsta bolag efter ger 4,25

Har du inte konto på Betsson, signa gärna upp via stugans länk och få en fin välkomstbonus upp till 2500kr och ett riskfritt spel på 150kr, dessutom får du en underbar stugan-keps som håller på att tas fram!

image