SHL-torsdag 14/3

SHL%20med%20Bobby5K

Grundseriens sista omgång, många spännande matcher då det är tight runt slutspelsstreck och det ska avgöras vem som kammar hem miljonen för vinst i grundserien.

HV71-Linköping

Båda lagen har saker att spela för, HV71 vill säkra hemmaplansfördel i åttondelen och LHC måste vinna för att ta sig till åttondel. Båda lagen har haft urusel form senaste tiden och sjunkit nedåt i tabellen. LHC har NIO raka vinster i kinnarps, har haft allmänt lätt för jönköpingslaget senaste säsongerna. En bortaseger står i hela 3.55 vilket känns riktigt lockande, tror inte på spel på money line då mycket möjligt kan bli att LHC måste gå för alla tre poäng för att ha chans att ta sig vidare till slutspel.

Frölunda-Brynäs

Här har vi ett lurigt möte, ett Frölunda som sen en omgång tillbaka redan har tredjeplatsen säkrad och ingen chans att klättra i tabellen. Brynäs är indragen i kampen om sista åttondelsplatsen. Detta spel är något man kanske kan avvakta med tills lineupsen släpps, men senaste vilade Frölunda fyra ordinarie spelare mot Djurgården och jag kan tänka att det blir något liknande ikväll. Mycket möjligt att motivation slår klass i denna match.

Malmö-Örebro

Två lag som är indragna i varsin streckstrid, Malmö har chansen på direktplats till kvartsfinal och Örebro chansen på play-in. Båda lagen kommer alltså vara fullt motiverade då Malmö även måste hålla undan nedåt i tabellen. Örebro har gått som tåget sista delen av säsongen och Enroth har storspelat. Malmö kommer stärkta av en derbyvinst där Alsenfelt höll nollan. Känns som det kommer bli en extremt jämn och fysisk match, en försmak av slutspel. Tror dock att Örebros heta form kommer hålla i sig och de kommer gå vinnande ur striden. Litar dock inte på att de klarar av det på full tid utan plockar money line.

Veckans Rek

Örebro ML @ 2.10

Högst odds hittade jag på Betsson!

Har du inte konto på Betsson, signa gärna upp via stugans länk och få en fin välkomstbonus upp till 2500kr och ett riskfritt spel på 150kr, dessutom får du en underbar stugan-keps!

2 gillningar