SHL-torsdag 7/3

SHL%20med%20Bobby5K

Förra veckans rek satt fint, självklart var det spelaren som borde varit avstängd som gjorde det avgörande målet. Sex matcher på kvällens schema.

Linköping-Luleå

Botten mot toppen. Formsvag mot formstark. Kan väl bara gå på ett sätt? Var ni tidigt ute så kanske ni hann rygga Vichyns rek då enligt oddsen LHC var favoriter. Oddsen har svängt lite sen dess men fortfarande relativt högt på Luleå. LHC är som sagt riktigt formsvagt och har något i stil med 8 av senaste 9. Spelet stämmer inte alls och psyket är kört i botten, man hittar alla möjliga sätt att lyckas förlora. Dessutom har de drabbats utav en ny befarad hjärnskakning på Nick Sörensen.

Brynäs-Malmö

Brynäs är också indragen i striden om åttondelsplat, har likt LHC en riktigt svag form med fem raka förluster, dock fått med sig några poäng då några av förlusterna varit på övertid. Malmö krigar om topp sex plats och en biljett direkt till kvartsfinal. De har vunnit sina tre senaste matcher och tvålade dit Mora senaste med stora siffror. Enligt oddsen är Brynäs favoriter i denna match, men jag tycker de bör vara even eller Malmö som små favoriter. Har imponerats av Malmö denna säsong, en riktig lagmaskin utan direkta storstjärnor som grindar på. Laget har byggts för ett grötigt slutspel och kan nog bli riktigt jobbiga att möta där.

Veckans rek

Malmö Money Line @ 2.05

Högst odds hittade jag på Betsson!

Har du inte konto på Betsson, signa gärna upp via stugans länk och få en fin välkomstbonus upp till 2500kr och ett riskfritt spel på 150kr, dessutom får du en underbar stugan-keps!

3 gillningar