Spelidéer söndag (esport & Innebandy

skön dag igår där 4/5 spel hittade in. Fortfarande långt till grönt men känner att det är dags att vända på steken nu!

Esport

Suning Gaming vs Royal Never Give Up

Över 2.5 Kartor @2.05 1u

SNG har fått in en helt ny botduo och midlaner vilket gör att laget ser riktigt starkt ut. Jag tror utan tvekan att man kommer kunna vara med i toppen när lagspelet sätter sig och det ska bli intressant att se vad den förre Flash Wolves duon i Maple och SwordArt kan uträtta i en bra region.

Här möter man RNGU som hela förra året ansågs som världens bästa lag fram tills att Worlds skulle avgöras och laget åkte ut i kvarstfinal. Laget gjorde sig av med sin toplane duo och fick in mycket duktige och rutinerade AmazingJ, en spelar som är väldigt vocal och adderar det där lilla extra för att laget ska kunna ta sig hela vägen i år. Nu får man dock klara sig utan sin största stjärna Uzi som kommer missa dem inledande 2-3 matcherna.

Detta är en mycket jämn match trots att Uzi är out för RNGU och det känns som att SNG fortfarande ska hitta sitt sätt att spela medan AmazingJ vill sätta sin prägel på RNGU och addera ytterligare sätt att vinna matcher till redan ett mycket bra lag. Denna match kan sluta precis hur som helst men jag tycker att det finns värde i att båda lagen kniper en varsin karta.

Innebandy

Team Thoréngruppen vs AIK

TT@2.10

AIK med tongivande spelare out och torskade höstens möte med 7-3. Saknas några spelare i TT också men avbräcken i gnaget är betydligt mer sårbara och ett ungt AIK som är väldigt dåliga hemma på parketten kommer få det tufft i eftermiddag

Jönköping IK vs Mullsjö AIS

MAIS @1.85 1u Coolbet / MAIS vinna tredje perioden @1.96

Derby i Jönköping där båda lagen har riktigt bra form med 4 raka vinster. Mullsjö brukar ha svårt mot Jönköping men det känns som laget börjar hitta rätt i sitt spel nu efter halva säsongen och man ser oerhört starka ut i slutet av matcherna. JIK har många unga spelare som levererat över förväntas och det lär bli en sevärd match med mycket känslor och det är inte omöjligt att det smäller lite extra i närkamperna.

Det är dags för Mullsjö att ta tillbaka tronen i Jönköpingstrakten och att vi får ett avgörande i tredje perioden är inte alls omöjligt, där tror jag Mullsjö är starkare och lyckas stänga matchen och ta med sig alla tre poäng ut på landet.

Jag finns på Twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över någo

1 gillning