Starladder dag 5 & RUSH dag 6!

Starladder dag 5 & RUSH dag 6!
0

Gårdagen slutade med 3 vinster och 1 förlust
CSGO Starladder

11:00 NRG - HellRaisers (1-2)

HR @1.625 Pinnacle

Två stycken lag som nu behöver vinna för att inte bli utslagna ur turneringen och jag tycker faktiskt att HR har en större chans än vad oddset visar

NRG vann förvisso igår mot asiatiska VG med 2-0 men det var allt annat än snyggt och just nu lever man verkligen på att 1-2 spelare bär hela laget. Detta är också varför man förlorar två av sina tidigare matcher just för att dem lagen spelar som ett lag och inte fem individer.

HR är lite som NIP då man aldrig vet vad man får utav dem men detta lag besitter faktiskt en bra lina med bra mix utav spelare och när dem väl håller 100% fokus så är man otroligt bra.

Tycker att HR ska vara större favoriter här då man framförallt spelar mer som ett lag och individuellt så ska man kunna vinna dem flesta 1 mot 1 duellerna också.

14:00 NIP - North (2-1)

North @2 odds finns inprincip överallt.

Varför ska man sluta med ett vinnande koncept? Vi fortsätter att lägga våra pengar i Danskarnas händer då man ser otroligt starka ut och jag tycker att oddset kanske står rätt men åt fel lag här.

NIP är ett lag vars form verkligen hoppar upp och ner så man vet aldrig vad som komma skall när detta lag spelar. Har en bra mix av rutin och stjärnor blandat med unga hungriga spelare.

North behöver jag väl kanske inte presentera så mycket vid det här laget mer än att så länge inte lagets IGL slagit i huvudet eller att någon spelare brutit handen under natten så ska man vinna denna match och säkra slutspelet idag

14:00 Virtus.Pro - Renegades (1-2)

Renegades @1.83 Pinnacle

Precis som lagen ovan så är detta två lag som nu slåss om överlevnad i turneringen och tyvärr för VP så har man nog gjort sitt i turneringen.

VP är verkligen inte bra just nu och det slarvas något enormt mycket ifrån detta lag för att jag ska kunna lita på dem. För skilsen, det taktiska, kunnandet osv har laget men man får det verkligen inte att fungera. Lägg därtill att man inte har så många kartor man är bekväma på för tillfället så förstår ni hur det ser ut…

Renegades visade prov på enorm mental styrka när man slog Gambit igår och tog sig vidare till dag 4. Visst detta lag är inte heller något superlag men man besitter ändå en bra mix av spelare och framförallt har man bättre inställning och motivation just nu än vad VP har.

Motivationen samt den individuella skickligheten hos Renegades spelarna kommer enligt mig falla avgörande för denna match. Kan man hålla samma koncentration som igår så ska det inte vars några problem att slå ut VP.

17:00 Mousesports - Navi (2-1)

Navi @1.69 Pinnacle

Den absolut bästa och på pappret kanske jämnaste matchen för dagen då det är två topplag som drabbas samman men jag tycker mig ändå fina värde i detta spel.

Mousesports började turneringen otroligt fint men efter gårdagen så är detta lag ingenting annorlunda än vad man varit det senaste åren. För när det väl ska avgöras på LAN så kan man aldrig knyta ihop säcken och frågan är vad som händer med lagets psyke om man inte får en bra start på denna match.

Navi då, jo går mot VP fick vi se ett LAG istället för att S1mple gick helt bananas och bar sitt lag till vinst. Så att S1mple personligen har en revansch att utkräva mot sig själv inför sin hemmapublik samt att resten av laget verka steppa upp gör att de kommer bli oerhört svårstoppad

I potten av denna match ligger en slutspelsbiljett och ett hungrigt Navi på hemmaplan tycker jag låter som en bra kombo och jag tror att även så blir utfallet av denna match.

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ vid funderingar och frågor!

1 Like

Tyvärr misär med endast ett spel in vilket också leder till uttåg i rushen :eyes: