Starladder Semifinal

Starladder Semifinal
0

Denna vecka har varit riktigt dålig ifrån min sida och jag ber så hemst mycket om ursäkt till alla som ryggat…

CSGO Starladder

NaVi – Mousesports

Navi @1.76 2u

Vi är nu framme i semifinal av eventet och det är “hemmalaget” och favoriterna Navi som ska ta sig ann Mousesports direkt efter att den North – NRG har fått fram sin finalist.

Navi gick 3-2 i gruppspelet (med förluster mot Tyloo & Mousesports) för att sedan slå ut SK i sin kvartsfinal under natten. Mycket är tack vare sin superstjärna S1mple som inte haft negativ K/D under hela eventet och över tre kartor igår så hade han 94 Kills & 46 deaths vilket betyder att han hade +46 och en rating på +1.55. Det går inte att stickan under stolen att han just nu är den absolut bästa spelare i världen och han har nu även fått en kamrat i talangen electronic som också levererar karta in och karta ut så börjar detta lag se riktigt farligt ut.

Mousesports är ett lag som oftast levererar fina resultat på LAN men sällan tar sig hela vägen. Enligt mig handlar det om att man sitter på fem stycken talangfulla spelare men saknar den där riktiga ledaren som behövs för att nå den absoluta toppen.

Förvisso slog Mousesports Navi i gruppspelet men nu är man framme i en Semifinal där Navi har hela publiken i ryggen samt att oavsett det nästan bara handlar om S1mple så har hela laget börjar leverera och då är det en helt annan femma. Jag tror att Navi tar sig vidare till Final här och att man faktiskt går och vinner hela eventet då man är det bästa kvarvarande laget just nu.

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ för frågor & funderingar

2 Likes

Spel in efter att man startat trögt men som sagt, Mouse har ingen riktigt ledare och faller oftast ihop i dessa viktiga matcher!

1 Like

Fan missade denna! Grymt jobbat

1 Like

ATt NaVi tar finalen 2-0 till 2,45 är fint bjudodds. Hemmaplan inför skrikande fans, s1mple i form som ingen tidigare har sett. NRG har överpresterat något brutalt genom att komma till final, men har fått mycket lättare motstånd. NaVi tar detta 2-0!