Stryktipsresan v45!

Stryktipsresan v45!
0

15

VI kör vidare med i vår stryktipstävling v45. Nya ledare i tävlingen med Jon Persson och Kjolsson. Fortfarande bara 66 samt 33 kr som vunnits så vinner du mer än det så är du i ledning! Det är samma regler som första veckan, men tänk på att tips-sm fortsätter nu till helgen, det går ju bra att lämna in samma rad i bägge tävlingarna, bara de lämnas in via vår hemsida och formuläret eller genom vår länk nedan!

http://clk.tradedoubler.com/click?p=45&a=3059106&g=24073882

Jag, Dybban och Giganten har planerat att dra på stryktipsresa redan nu i december. Troligtvis kommer det bli fler resor beroende på hur göttigt vi har det och hur många miljoner vi plussar på resan.

Är ni sugna på att hänga med oss så kan ni göra det. Vi kör en tävling om 2 platser inklusive resa, hotell, finmiddag(inkl lättöl) och matchbiljetter till Stoke - Ipswich den 7/12-10/12. Kommer bli en magisk resa, den värderas just nu runt miljonen på oberoende auktionshus bara för möjligheten att snacka gött med Giganten och Dybban en hel helg.

Tävlingsregler

  • Gör en stryktipsrad för max 256 kronor via kupongen här under. Spela gärna lägre system om ni vill men max får vara 256. Det är viktigt att ni fyller i och lämnar in just via stugans hemsida och ”betala”-knappen på kupongen. Screenshotta sen raden och lägg som kommentar här under.

  • Tävlingen pågår i 8 veckor. Du får lämna in en (1) rad varje vecka.

  • De två personer som under denna tid vinner de 2 ENSKILT högsta vinsterna vinner resan.

  • Man ansvarar själv för att redovisa sin vinst efter varje vecka.

  • Den som får mest rätt varje vecka vinner en hoodie. Får fler lika antal rätt lottas hoodien och alla andra får en T-shirt.

  • Kan du inte åka dessa datum får du möjligheten att åka med på nästa resa i vår.

Kör hårt!

Reviderad rad

stryktipsresan

Vi fortsätter kämpa

Blundar och klickar som vanligt

07