Vi drar till Asien!

Vi drar till Asien!
0

LOL – LCK

10:00 Kingzone DragonX – Afreeca Freecs

KDX @1.925 Pinnacle

Två stycken topplag möter varandra i match 4 för splitten och jag tycker att Pinnacle ligger ett par punkter för högt här.

KDX Som jag redan skrivit körde totalt över allting förra splitten och tog hem LCK utan några som helst problem. Man inledde denna split med att fölora mot Gen.G men har sedan tagit 2 raka segrar och det känns som att man börde hitta rätt nu igen. Detta lag visade under onsdagen att man nu kan spela båda delarna av metan och där man nu kan bygga runt flera spelare i laget.

Afreeca är tillsammans med Gen.G och Griffin obesegrade denna split och precis som jag trodde så körde man över BBQ igår. Laget ser väldigt bra ut men frågetecknet jag har är hur man ställer sig mot jämnbra lag då man faktiskt inte direkt haft något motstånd denna split förutom matchen mot KT. Man ställs nu mot det kanske bästa laget på papper i Korea och frågan är hur förberedda man faktiskt är.

Stor skillnad på dessa är att KDX endast har fem stycken spelare i sitt lag medan Afreeca besitter 2 spelare på varje position. Jag tror att efter förlust i första matchen för KDX så förstår man att denna split inte kommer att bli lika enkel som våren. Kollar vi hur resterande bookies ligger såär bet365 nere på 1.66 här vilket jag tyckerär alldeles för lågt. Bethard/Coolbet ligger mer rätt men fortfarande lite för högt på 1.80-1.85.

13:00 BBQ Olivers – KT Rolster

KT -1.5 @1.62

Kommer att fortsätta gå emot BBQ Olivers då detta lag verkligen inte alls håller på denna nivå just nu. Blev totalt överkörda under tisdagen i sin match mot Afreeca och jag tror inte direkt att det råder harmoni i BBQ just nu.

KT Rolster har mött båda topplagen i Afreeca & KDX vilket är acceptabla förluster faktiskt. I deras tredje match så körde man över JAGW och indivduellt har man spelare som absolut håller otrolig hög klass om man jämför med bottenlagen.

Jag tvekar inte en sekund på att ge lagen förtroende till en 2-0 vinst mot BBQ i det stadiet laget är nu och jag hoppas för våran skull att det laget fortsätter att ha problem.

LOL – LPL

11:00 Rogue Warriors – Snake Gaming

RW -1.5 @2.20 Bet365

Två lag som kommer att slåss om top tre placeringarna i West Region borta i Kina men där det faktiskt finns en stor skillnad mellan att vara top 2 och top 3 i denna grupp,

RW har inte hunnit stöta på något av topplagen men har gått ut och kört över sitt motstånd med 2-0 i båda sina matcher och precis som i våras har man inlett denna split på bästa möjliga sett. RW är ett lag som säkert är okänt för dem flesta om man inte följer LPL då man brukar visa upp väldigt bra spel under gruppspelet men när det väl blir playoff så räcker man sällan till att ta sig ut internationellt.

Snake Gaming är ett lag man aldrig vet vart man har och dem blandar och ger så mycket att man inte förstår sig på dem. På pappret så tycker jag att Snake kanske till och med besitter ett bättre lag än vad RW men efter som att man blandar och ger så otroligt mycket så vet jag inte ens om jag vill säga att dem är ett topplag utan mer ett mediokert mittenlag som alltid gör det som behövs för att ta sig till playoffs.

Med den starten båda lagen visat denna split så tycker jag helt klart att en liten insats på att RW fortsätter att vara obesegrade i kartor även efter match 3 av Summer split.

13:00 Team WE – OMG

OMG @2.75 Bet365 | OMG +1.5 Bet365

Vi vänder oss ner till botten av denna grupp där vi finner båda dessa två lag och jag tycker att det är helt sjukt att man favoriserar Team WE så mycket, kan det vara pga. Att man tog sig långt i Worlds förra året? Ja troligtvis men det är ett helt annat lag som står på banan just nu.

Team WE har inlett denna split med 3 förluster och endast mäktat med 2 stycken kartvinster. Varje grupp i LPL består utav 7 stycken lag och där man bara mött lagen på plats 4-6 hittils. En stor del i lagets resultat kan vara att lagets Coach haft en del personliga problem och nu fått sig en ersättare. Jag hoppas att detta kan hjälpa laget upp på banan igen men det lär minst ta 1.5-2 veckor innan vi får se något resultat av detta.

OMG har till skillnad mot Team WE endast mött lagen på plats 1-3 där man mot RW & EDG inte direkt hade något att säga till om men faktiskt besegrade Snake. Jag har skrivit om detta lag tidigare och ibland kan jag få känslan att man besitter så mycket mer potential än man får ut. Nu har man haft tre tuffa matcher vilket lär ha givit otroligt mycket i form av kunskap om den nya metan.

OMG möter nu det absolut sämsta laget i sin grupp och kanske i hela LPL och att man är såhär stora underdogs köper jag verkligen inte. Jag ser denna match som 50/50 vilket gör att mitt val av spel inte direkt blir så svårt här.

Jag finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något!

4 gillningar

2/2 idag i korea! Imorogn jobbas det Kina :slight_smile:

2 gillningar

Bra rek!
Följer och kikar mer :slight_smile:

2 gillningar

Kul kul!

RW -1.5 inne utan problem och OMG leder med 1-0 så +1.5 inne redan! Jobba OMG vinst för fullpott :slight_smile:

2 gillningar

Snyggt, kämpa! Denna jobbar vi in!

1 gillning