Vinnarspel v75 Åby 12/5

Vinnarspel v75 Åby 12/5
0

Tycker det finns en del roliga odds till helgen så listar dem här:
v75-1 Tropicana Ås @15 Unibet
Inga märkvärdiga resultat innan de ryckte skorna. Efter det har det blivit tre enkla segrar med full spänst i mål. Tränas av Jerry Riordan som är vass på att ställa i ordning till storlopp. Bör få ett bra lopp härifrån o är en kul outsider.

v75-2 Porthos Race @4,85 o plats @2,10 Unibet
Gått bra på v75 under vinter/vår med en seger o ett par pallplatser men räknas inte som nån stjärna o går fortfarande lite under radarn. Nu tycker jag han går ner i klass o möter enklare hästar än tidigare. Ser ut att kunna bli spets eller rygg ledaren. Hygglig vinstchans o stor platschans.

v75-4 Mustle Hustle @5,25 Unibet
Väldigt fina hästar i loppet där jag tror positioner kan avgöra. Scenariot är ganska klart; Mustle Hustle körs till ledning o släpper till Rajesh Face o får sen ett perfekt lopp. Det är inte säkert det räcker ändå för som sagt är det många fina hästar i loppet men bra odds med ganska givet loppscenario.

v75-7 Velvet Gio @22 Unibet
En kantboll helt klart men hästen är ständigt underskattad och var klart förbättrad när den vann kvalloppet barfota runt om. Stark och det blir nästan alltid överpace i de här finalerna. Kul.

Kanske ska tillägga att det på Åby finns open stretch. Så alla analyser där hästen får rygg ledaren så får den garanterat chansen att spurta till slut.

Söndag Copenhagen Cup Ferrari B.R. @7 Bet365
Var helt inställd på o spela Cyber Lane men den står i absurt lågt odds för en 5-åring som aldrig mött äldre eliten, ospelbar. Så chansar lite hoppas på att Ferrari är så bra som han lovade förra våren. Erkänner att jag inte har jättefeeling men tycker det är värt en chansing eftersom oddset är högt.

Lycka till!

4 Likes

Mycket intressanta tankar:) streckar alla dragen på V75 istället då ja sällan spelar vinnare/plats:) Tropicana ås till 8% känns mkt bra! Porthos Race såg smällfin ut näst sist som fastlåst bakom en bra häst ( Hobby De Liton) utmanar med fritt i tid, sist blev de galopp men de ska man inte ta så hårt på. Muscle Hustle va mycket bra i comebacken sist, strckar även nr 4 Evil Enok M.E 3% som ja jagat ett tag nu, höll urtappert sist efter ett svettigt sista varv i spåren.

Copenhagen Cup tror ja på hemmaseger i form av nr 2 Takethem till @10 loppet känns super öppet:)

Förväxla Porthos race med Athos race haha men fortsatt bra chans:)

Håll igång

1 Like