VM2018: Panama under 2 mål till 1.70 @b365

VM2018: Panama under 2 mål till 1.70 @b365
0

THE play of VM:

Panama under 2 poäng till 1.70 på b365.
Panama inleder VM med att möta två lag som gick obesegrade i kvalet. Först ut är Belgien som gick 9-1-0 och sedan följer England som gick 8-2-0. Visst, allt kan hända i mästerskap och både Belgien och England har visat att spelet och nerverna inte alltid håller när det väl gäller. Med det sagt ser jag ändå inte hur Panama ska kunna ta poäng mot någon utav ovanstående lag. Jämför man enbart trupp mot trupp så ska det inte vara möjligt.

Panamas sista match mot Tunisien är dock den intressanta här. Tunisien är faktiskt, hör och häpna, rankade som nr 14 på FIFAs världsranking (!) och vann givetvis sin grupp i kvalet (dock endast 1 poäng före DR Kongo). Bara det medför lite mer trygghet. Samtidigt som Panama bör vara uträknade och ponera även att Tunisien skulle lyckas knipa något poäng mot antingen Belgien eller England så kommer de ha allt att spela för.

Till oddset 1.70 anser jag Panama under 2 poäng är det bästa spelet som finns just nu vad gäller fotbolls-VM. Bolagen anser alltså att det är 60% chans att Panama tar mindre än 2 poäng. Spela ansvarsfullt och lycka till!

2 Likes